Ψάρι

Σπάριδες

besugo Η συναγρίδα είναι ένα ιδιαίτερα βραβευμένα ψάρια, λευκό κρέας και λεπτή, πολύ απαριθμούνται στην αγορά και εύκολο να διακρίνει από άλλα παρόμοια είδη, με ένα μαύρο σήμα που εμφανίζεται στην κορυφή των πτερυγίων στο στήθος.

 

 

τόνος

bonitodelnorte Παλαμίδα, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του τόνου, είναι ένα από τα πιο νόστιμα ψάρια της σεζόν, αλλά όλες οι ποικιλίες που δεν έχουν την ίδια θρεπτική πλούτο. Τα είδη που κυρίως εκτιμάται από τη Diners και εκλεκτικών είναι μακρύπτερο.

 

 

Cabraroca

cabrarocaΗ cabraroca, γνωστή επίσης και με άλλα ονόματα όπως σκορπιός ψάρια, κόκκινο rascacio ή cabracho. Αυτό το ροκ ψάρια, κρέας semifatty έχει πολύ δημοφιλής λόγω της γεύση και υφή. Θα τρέφεται από τα μαλακόστρακα, τα μαλάκια και τα άλλα ψάρια.

 

 

Καλαμάρια

calamarΤο καλαμάρι είναι ένα κεφαλόποδα ότι έχει ένα μεγάλο κεφάλι και ένα σώμα με τη μορφή λοβό, με δύο πλευρικά πτερύγια. Γύρω από το στόμα, υπάρχουν οκτώ πλοκάμια με αναρρόφηση και δύο κύπελλα contracture.

 

 

Καλαμάρια

chipironΤο καλαμάρι τόσες πολλές τράπεζες που ταξιδεύουν μεγάλες αποστάσεις και κάνει συχνές εκδρομές σε κάθετη, μερικές φορές σε μεγάλες profundidades.Su τροφίμων αποτελείται από ψάρια, μαλακόστρακα και ασπόνδυλα.

 

 

πεσκαντρίτσα ουρά

coladerapeΕίναι ένα λευκό ψάρια περιέχουν υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνη και σε λίπος είναι πολύ χαμηλή, έτσι ώστε να μπορεί να θεωρηθεί ως άπαχο ψάρι.

 

 

βιασμός

rapeΗ πεσκαντρίτσα έχει μεγάλο κεφάλι και ελαφρώς πεπλατυσμένο με το μέγεθος του οργανισμού στο σύνολό του, με ένα μεγάλο στόμα και μια τεράστια μάτια. Έχει ένα χόνδρο και δεν έχει ραχιαίο spines.

 

 

βιασμός μαύρο

rapenegroΈχει ένα εξαιρετικά νόστιμο κρέας, συμπαγές, με ένα απολαυστικό γεύση ότι θα μπορούσε να υπενθυμίσω πολλές οστρακοειδών. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πλέον ένα από τα ψάρια πιο "διάσημη" στην κουζίνα μας.

 

 

Gallo

galloΟ πετεινός είναι ένα ψάρι, επίσης, γνωστό με το όνομα της lliseria ή κόκορας του Βορρά. Ανήκει στην οικογένεια των πλατύψαρων, των οποίων τα είδη που χαρακτηρίζονται από έχοντας τα μάτια τους στην αριστερή πλευρά του σώματος.

 

 

μπακαλιάρος αυγοτάραχο

huevasmerluzaΈνας μεγάλος αριθμός ειδών, αλλά η κοινή ευρωπαϊκή μπακαλιάρος είναι η πιο εκλεκτά κρέατα. Στην πραγματικότητα, ήταν πάντα ένα από τα ψάρια προτιμάται από τους καταναλωτές.

 

 

 

Γλώσσα

lenguado Το μοναδικό είναι ένα λευκό ψάρι, τόσο επίπεδη και νερό salada.Habita κεφάλαια που καλύπτονται στη λάσπη ή άμμο, αφήνοντας μόνο τα γυμνά ojos.Viven στο μισό βάθος και καταγράφεται ως ένα από τα ψάρια σε καλή ποιότητα.

 

 

άλογο

jurel Σκουμπρί επίσης γνωστή ως Scribe, μαύρο άλογο, ινώδη ή Chicharrillaes είναι ένα μπλε ψάρι στο αλμυρό νερό. Είναι ένα ψάρι που κανονικά σταματούν στα ακτές μας. Το μεγαλύτερο μέγεθος που βρέθηκαν συνήθως βρίσκεται λίγα μίλια απόσταση από την ακτή.

 

 

μπάσο

lubinaΕπίσης γνωστή ως μπάσο. Είναι ένα λευκό ψάρι, επίπεδη και το αλμυρό νερό. Κατοικεί το βραχώδεις ακτές της άμμου, οι εκβολές ποταμών, λιμένες, αποβάθρες, θαλάσσια τείχη και pantalanes. Είναι προσεγγίσεις της ακτής κατά τους μήνες της θερμότητας.

 

 

Μπακαλιάρος τροχός

merluza volanta Είναι ένα από τα συνηθέστερα χρησιμοποιούμενα ψάρια στην κουζίνα μας. Μπακαλιάρος κοινή είναι λεπτός, το κεφάλι του είναι μεγάλο, όπως το στόμα, το οποίο είναι εξοπλισμένο με πολύ αιχμηρά δόντια, μακρύ σώμα καλύπτεται με μικρές κλίμακες.

 

 

μερλούκιος Γαντζάκι

merluza anzuelo μπακαλιάρος κλήση από το σουβλάκι ή το άγκιστρο. Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι το καλύτερο, διότι το αλιευτικό εργαλείο με το οποίο συλλαμβάνει-the-line είναι να σεβόμαστε τα ίδια ψάρια.

 

 

Μπακαλιάρος τράτα παράκτια

merluza arrastre litoral Αυτό το μικρό καρκινοειδών που είναι εγκατεστημένες σε περιοχές έως και 10 μέτρα βάθος, κατά προτίμηση στα ταμεία των φυκιών-καλύπτονται με βράχια ή φύκια.

 

 

San martino

sanmartiρoΕπίσης κάλεσε San Pedro ή Gallopedro.Es semifatty ένα ψάρι και το αλμυρό νερό. Κατοικεί τόσο σε κεφάλαια και σε υποβρύχια λιβάδια βράχους και άμμο κεφάλαια, που μπορεί μερικές φορές να θαφτεί.

 

 

Κέφαλος

salmoneteΟ κέφαλος είναι ένα ψάρι semifatty και αλμυρού νερού. Ο κέφαλος, όπως υποδηλώνει η ονομασία του, είναι σε κεφάλαια της άμμου και λάσπης, ενώ το μπαρμπούνι είναι σε κεφάλαια του ροκ.

 

 

Λοχία

sargoΗ Λοχία είναι ένα μπλε ψάρια και το αλμυρό νερό. Συνήθως ζουν κοντά στην ακτή μεταξύ βράχια και την άμμο στο ταμείο. Ζει από λιγότερο από ένα μέτρο σε βάθος μέχρι και πάνω από πενήντα.

 

 

Καλκάνι

rodaballoΤο καλκάνι είναι θαλάσσιων ψαριών που ζουν σε ρηχά νερά και σπάνια υπερβαίνει τα 150 m. αναπαύονται στις αμμώδεις κεφαλαίων ή όστρακα. Το χρώμα, γκρι-καφέ veining, αλλάζει ανάλογα με το χρώμα για τον περιβάλλοντα χώρο.

 

 

<<  Προϊόντα