Θαλασσινά

Buey

buey Καρκινοειδή μεγάλο, της οικογένειας των καβουριών και θεωρείται λιχουδιά. Ένα μοναδικό αντίγραφο του μέχρι 5 κιλά βάρος.

 

 

Centolla

centolla Κελύφους του πάχους, στρογγυλοποιείται εξογκώματα με τα χαρακτηριστικά τους, τα καβούρια (ή καβουρομάνα) ζει σε αμμώδη βυθό. Grastronomicas τις πιθανότητές τους δεν έχουν όρια.

 

 

Necores

nιcoraΗ Necores είναι ένα μαλάκιο που παραδοσιακά καλλιεργούνται στη Γαλικία στο πλαίσιο της προετοιμασίας bateas.La πιο συχνά steamed στην κατσαρόλα με νερό από τη θάλασσα και κόλπο, αν και υπάρχουν πολλά είδη προετοιμασία

 

 

Lubrigante

lubriganteΕπίσης γνωστό ως αστακό. Δεκάποδος μαλακόστρακο ισχυρό σώμα. Ψημένα και σερβίρεται με διάφορες σάλτσες, είναι η πιο κοινή μορφή της προετοιμασίας. Rice είναι επίσης ένα πολύ χαρακτηριστικό πιάτο νόστιμα.

 

 

Cigala

lubriganteΕίναι ένα μαλακόστρακο βρέθηκε στο Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό, αλλά και την αλιεία στη Μεσόγειο Θάλασσα και την ακτή της Βόρειας Αφρικής. Κυρίως παρασκευασμένα ή βρασμένα.

 

 

 

ALMEJA

almeja Το μύδι είναι ένα διθύρων οστρακόδερμο που ζει σε αλατόνερο. Αυτό το μαλάκιο ζει θαμμένος στην άμμο περίπου 5-30 cm κάτω από την επιφάνεια του αμμώδη ή λασπώδη κεφαλαίων, το οποίο σκάβει και δέρματα.

 

NAVAJA

navaja Το μαχαίρι είναι ένα θαλάσσιο διθύρων οστρακόδερμο μεγάλο τους κελύφη μέτρο έως και 20 εκατοστά. μακρύς. Αυτά είναι επίμηκες και ελαφρώς κυρτή, η επιφάνεια είναι πολύ ομαλή και παρουσιάζουν κίτρινο spotted ιώδης ή καφέ.

 

MEJILLΣN

mejillσnΜυδια είναι μαλάκια που ζουν σε βράχους να επισυνάπτονται τα οποία είναι συνημμένα με τη βοήθεια του ποδιού. Είναι η παλιρροιακή ζώνη ή κάτω από αυτό, αλλά χώρους σε βάθος .

 

 

Bernacle

mejillσnΑυτό μαλακόστρακο, που συχνά είναι απλώς βρασμένα και γεύση με αλάτι, δεν είναι μόνο εξαιρετικά θρεπτικά λόγω της υψηλής περιεκτικότητα σε ανόργανες ουσίες, αλλά επίσης έχει μια έντονη γεύση που θα ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

 

 

Αχινοί

erizosε όλη την Μεσόγειο και τον Ατλαντικό. Ζουν σε ρηχά νερά, στις ξέρες ή σε αμμώδη εδάφη πλούσια σε φύκια. Τα πιο δημοφιλή σκευάσματα είναι κωδικοποιημένα ή gratin.

 

 

<<  Προϊόντα